Change language English Serbian
Nice to meet you
Milka Forcan

Dobrodošli na veb sajt koji prikazuje deo mojih profesionalnih i ličnih aktivnosti u oblasti ekonomije, komunikacija i društvenog života.

Tokom skoro dvadesetogodišnjeg rada u Delta Holding-u, jednoj od najvećih privatnih kompanija u jugoistočnoj Evropi, imala sam privilegiju da sarađujem i učim od mnogih domaćih i međunarodnih poslovnih ljudi. Saradnja sa multinacionalnim kompanijama, kao i širenje kompanije na stranim tržištima, pomogli su mi da steknem značajna iskustva i kontakte.

Tokom poslednje dve godine, kroz rad Kancelarije za međunarodne odnose, imala sam prilike da učestvujem u radu brojnih biznis foruma, konferencija, seminara pre svega usmerenih ka podršci evrointegracijama Srbije i regiona. Mrežu kontakata koju sam napravila u centrima odlučivanja, Briselu i Vašingtonu, smatram posebno vrednom.

Završavajući svoje obaveze i angažovanje u kompaniji Delta Holding, svoje profesionalne aktivnosti u narednom periodu fokusiraću u oblasti ekonomskog i komunikacijskog konsaltinga i lobiranja.

Verujem da regionalni i međunarodni dijalog jeste ključ za buduću stabilnost i prosperitet, kao i da će biznis odigrati važnu ulogu na putu Srbije ka članstvu u Evropskoj uniji.

S poštovanjem,
Milka Forcan